MissEshaHERE ! =='

Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter

Saturday, 1 March 2014

ceritera CHENTA

assalamualaikum. dah lame sangat ta update blog nih,after bersihkan and clear ape yg ta patut, so updatelah pasal ceritera chenta. perkenalan dengan dia sangat singkat. sebelum tu kitorang just text at facebook. then jarang jugak la text dengan dia,sebab masing-ii bz. tp awal tahun haritu 2 januari 2014, bermula la kisah kitorang. starting text dekat fb and kitorang pun tukar-ii numbe hp. selalu sangat contact dengan dia. rase kalau sehari ta text dia,rase serba ta kena. tp ta luahkan lagi perasaan tu. tp lepas bpe lame kitorang selalu text,tibe-ii dia cakap yang dia mula sayangkan kite. alamak...malunye masetu .bukan sebab ape,just sebab kite dah lame ta rase bhgia tibe-ii muncul. mula-ii tu susa jugak na accept dia.kitorang cube trust antre satu sme laen. alhamdulillah akhernye 9 januari 2014,kitorang declare sebagai couple(insyaallah lepasni,wife and husband yang sah).lepastu,tarikh keramat tu kitorang abadikan sampai bile-ii. 14 januari,kitorang jumpe. first date katenye. serius dia baek sangat. terharu dengan ape yg dia buat. sumpah dia comel sangat even dah 26 tahun,tp dia ta nampak tua.YA ALLAH beruntungnya dipertemukan dengan dia. alhamdulillah. then, haritu jugak first time dapat bunga dari dia.sebelum dengan dia,ta pernah pun dapat bunga ros sejambak tu. it'is first time. terharu sangat. nampak jelas keikhlasan dia terhadap kite. YA ALLAH kau panjangkanlah jodoh kami. kau berikanlah kami kebahgiaan dunia akhirat. dan kau berikanlah kami restu dari kedua ibu bapa kami atas hubungan kami ini. hanya padamu aku berserah. FANDI IKEMAL BIN ABAS, saya sayang awak dunia akhirat saya.tolong jaga saya,bimbing saya sepenuhnya.saya takut kehilangan awak. saya ta mampu bahgia tanpa cinta awak sayang. saya janji saya akan bahgia kan awak sepertimana awak bahgiakan saya.



Blogger Widgets