MissEshaHERE ! =='

Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter

Sunday, 2 March 2014

new life with LOVE :)

MARCH : insya allah genap 2bulan menyulam bahgia dengan insan kesayangan FANDI IKEMAL BIN ABAS. even anything happen, we must pretend the relation. susa senang, anje na bersama hby tw. itu janji anje. hby,even anje bkn yg pertama buat hby and hby bkn yg pertama buat anje, tp kebahgiaan tu terasa macam kite adalah insan pertama dalam hidup masing-ii. after this,kite kena same-ii jage hubungan kite supaya sampai waktu kite disatukan sebagai sepasang suami isteri yg sah. bukan tu je,anje na jd isteri hby yg pertama dan terakhir di dunia dan akhirat kite. setiap kali anje pandang mata hby,anje selalu nampak keikhlasan hby dengan setiap butir bicara hby dan ape yg hby buat untuk anje. serius,anje ta maen-ii kali ni.anje cintakan hby sampai bile-ii. you're the last for me LOVE ! anje dah puas sangat menanges dengan ape yg pernah orang buat pada anje. so kali ni,anje ta na sia-iikan aermata anje. anje syg sgt kt hby. ta twu na luah macam mana. even sebelum ni anje bukan yg terbaek,tp anje cube jd yang paleng ikhlas dlm hdup hby.. anje ta mampu tanpa hby lepas ni. please my pleasure hby. anje ta mintak lebih,cuma beri ruang anje na bahgia.even ape yg jadi pada anje,anje ttp cintakan hby.engat tu.jangan pernah lupa. hby,andai 1 hr nanti anje tade kat cc hby,anje na sgt hby bahgia lepastu.sebab kite kan hanya mampu merancang. ALLAH yang tentukan.saat tu,anje dh cukup bahgia dengan kaseh sayang yang melimpah ruah dari hby dan keluarga anje.masetu,anje ta na nampak hby sedih.anje ta na hby risau pasal anje.sbb masetu,pandaila anje bwk diri anje.cume sekarang,impian anje utk bahgia and dpt teruskan hidup anje dengan hby.anje selalu impikan yg hby akan jd suami anje yang sah.jd suami yg membimbing anje ke jalan ALLAH. Jd daddy pade anak-ii kite.berikan mereka didikan agama.anje twu,sejauh mane kite merancang,tanpa restu mama abah dan izin ALLAH,ta mungkin kite dapat teruskan hajat kite. so start from now,kite kne rajen doa supaya kite dapat ape yg kite hajatkan.SAYANG,thanks a lot sebab terima anje seadanya dengan kekurangan yang ade pade anje.semoga kekurangan tu akan anje perbaiki demi mase depan kite bersama. anje sayang hby sangat-ii. engat taw! tade org laen selaen hby (FANDI IKEMAL) love you so stronggg <3





No comments:

Post a Comment

Blogger Widgets