MissEshaHERE ! =='

Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter

Tuesday, 22 April 2014

bukak buku baru dengan DIA =='

assalamualaikum. wahhhhh kemaskan page blog nih. meztylah kan sebab dh tukar header baru, theme baru.semue baru lah. tukar semue sbb kite dah mulekan hidup baru dengan encik SAYANG kite tuhhh. hope lepas ni tade lah kesedihan dan kesakitan yang bakal muncul, but kalau takdir, insya allah sme-ii tangani jugak. kite nih,dh tade orang laen selaen family tercinta dan DIA. ALLAH dah temukan kite dengan SOULMATE kite. kite bahgia sangat dengan dy. even kadang-ii tuh gaduh jugak,tp biaselah kan mane bole lelame sbb kite ta mmpu tanpe dy. selame dgn dy,kite jrg susa. semue dy bantu. sedih kite,suke kite,semue dgn dy. dy sgt memahami. ta pnh jmpe lg org cm dy. harap dy lh kebahgiaan kite utk selamanya. SAYANG,bole ke awak menyintai saya dengan mase depan saya dan bukan mase lalu saya? sbb sy hrp sgt yg awk akn jge sy.tnpe ungkit kisah lalu. awk,sy fhm,kdg-ii susa kan na terima ape yg dh jd,tp sy hrp awk dpt trme sy seadanye.sy ta sempurna mana pun kerna sy insan biase yg ta lari dr melakukan kesilapan. awk twukan yg sy ta na sedih lg .sy twu awk sdg cube bhgiakan sy. sy nmpk semue.serius sy sgt sygkn awk dan hbgn kite. sy na ia jd lebih baek dalam buku baru nihh. #insyaallah #loveYOUsayang









No comments:

Post a Comment

Blogger Widgets